Om klinikken

Lægehuset har ligget i gården bag Møllegade 23 siden 2001. Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge – ved akut opstået sygdom kommer du dog til hos den læge, som har tid på det pågældende tidspunkt.

Det er også muligt at bestille tid ved sygeplejersken til eksempelvis kontrol af kroniske sygdomme, vaccinationer, blodprøver, øreskyl mm. Er du i tvivl så spørg sekretæren.

Konsultation foregår kun efter aftale. I tidrummet 08-16 tager vi imod henvendelse vedrørende akutte skader. Misbrug ikke akuttelefonen til eks medicinbestilling !!!

Vi arbejder normalt med konsultation på samlet 15 minutter, som skal indeholde både selve konsultationen men også journalføring, udfærdigelse af henvisninger osv.

Vi lægger os ikke fast på at konsultationen kun må berøre et problem, men vi beder om, at man respekterer den aftalte tid, således at tidsplanen overholdes og andre ikke skal vente unødigt.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da klinikken deltager i videreuddannelsen af yngre læger. Uddannelseslægen arbejder altid tæt sammen med de øvrige læger og personale.

Alle i klinikken deltager løbende i efteruddannelse. Vi er altid åbne overfor kritik /ros samt forslag til forbedringer etc.

Velkommen