UDDANNELSESLÆGER

Læge Søren Nygaard vil være tilknyttet klinikken fra 01-05-2024 til 30-10-2024. Søren er KBU-læge og kommer netop fra en stilling på neurologisk afdeling i Viborg. Tag godt imod Søren

Læge Elena Milicevic har en introduktionsstilling i Almen Medicin og vil være tilknyttet klinikken fra 01-11-23 til 30-04-24. Elena har flere års erfaring fra både praksis og en del forskellige sygehusafdelinger. Tag godt imod Elena

Læge Søren Eskildsen er i gang med hoveduddannelsen til Almen Medicin. I første omgang er Søren i klinikken 01-02-2024 til 31-07-2024. Søren har har erfaring fra flere forskellige afdelinger i sygehusregi, ligesom Søren også har været tilknyttet flere andre lægepraksis’er. Tag godt i mod Søren

Læge Rikke Bjerglund er i gang med hoveduddannelsen til specialet Almen Medicin. Rikke er aktuelt mest på forskellige sygehusafdelinger men er fortsat tilknyttet klinikken – og hun vil være i klinikken ca 1 gang om måneden de næste år. Tag godt imod Rikke