UDDANNELSESLÆGER

Læge Elena Milicevic vil være tilknyttet klinikken fra 01-11-23 til 30-04-24. Elena har flere års erfaring fra både praksis og en del forskellige sygehusafdelinger.
Tag godt imod Elena

Læge Jeppe Olsen er tilknyttet klinikken fra 01-02-2023 til 31-01-2024 . Jeppe er i den allersidste del af speciallægeuddannelsen til specialet Almen Medicin. Jeppe har således erfaring fra mange forskellige afdelinger i sygehusregi, ligesom Jeppe også har været tilknyttet flere andre lægepraksis’er.
Jeppe har derudover en specialinteressee og erfaring i brug af ultralyd i almen praksis. Tag godt imod Jeppe
HELDIGVIS er vi så heldige, at Jeppe fortsætter som vikar i klinikken efter 01-02-24 - men nu som færdiguddannet speciallæge i Almen Medicin

Læge Rikke Bjerglund er i gang med hoveduddannelsen til specialet Almen Medicin. Rikke er aktuelt mest på forskellige sygehusafdelinger men er fortsat tilknyttet klinikken – og hun vil være i klinikken ca 1 gang om måneden de næste år. Tag godt imod Rikke